Apa Guna Ada Web
Kalau la Tak Hasilkan Jualan

Berhenti risau dan mulakan jualan dengan web yang convert

Adakah anda mengalami masalah ini?

Belum ada web jualan
Dah ada web tapi tak convert
Dah ada web tapi conversion rate sangat rendah

Kami bantu anda hasilkan web yang cantik dan mampu menghasilkan jualan yang banyak

Siapa Kami?

Expert Creative Agency

Kepakaran kami ialah menghasilkan web jualan yang convert dan telah membantu ramai client sejak 2018 untuk memiliki web yang cantik dan mampu menjual.

Kenapa anda harus memilih kami menghasilkan web jualan anda?

Setiap web yang direka mementingkan jenis font, warna, susun atur dan grafik sesuai supaya web nampak cantik, kemas dan lebih penting lagi membantu meningkatkan jualan.
Untuk memastikan anda tak kehilangan pelanggan baik di desktop mahupun mobile, setiap web yang dihasilkan adalah mesra mobile dan memenuhi ciri UI/UX yang terkini.
Copywriter dan web desinger di sebalik Expert Creative Agency adalah mereka yang berpengalaman lebih 10 tahun dalam bidang pemasaran online dan memahami cara menghasilkan web jualan yang mampu menjual.
Kami tahu masa adalah penting untuk anda. Sebab itu kami tetapkan selama 14 hari untuk menyiapkan web yang ditempah.
Kami tahu masa adalah penting untuk anda. Sebab itu kami tetapkan selama 14 hari untuk menyiapkan web yang ditempah.

Portfolio Kami

Klik pada gambar untuk tengok contoh web

Jaminan web menghasilkan jualan

Satu-satunya syarikat yang berani memberikan jaminan web yang ada conversion (mampu menghasilkan jualan). Jika tiada jualan terhasil dari web yang kami bina, anda boleh tuntut semula duit anda mengikut terma dan syarat.

Client yang pernah mendapatkan servis kami.

Apa kata mereka yang pernah menggunakan servis pembinaan web jualan daripada kami.

Tq Expert Creative Agency, web jualan yang anda buat tu memang menarik pembeli baca & membeli. Walaupun produk Mint Theraphy tu produk baru & kami hanya run ads terus ke web, bukan wasap. Permulaan kami run dgn bajet RM10 pun setiap hari ada pembelian 1-2 pembelian. Kami tambah bajet & sales terus meningkat. 1st batch kami order 1000 pcs, kemudian 2000 pcs & sekarang batch ni pun dah nk habis & tunggu order batch baru sampai.
Abdul Halim Hafez
Pengasas Clear Herb
Servis memang tiptop. Hasil memang terbaik. Memag berbaloi-baloi buat web jualan dengan Expert Creative Agency. Mereka tahu apa yang penting bila nak buat jualan ni. Saya jimat banyak masa sebab mereka dah bereskan semuanya. Web yang mereka siapkan untuk saya pun telah hasilkan jualan sebanyak RM634 dengan spent ad Ads RM66. Highly recommended. Saya bagi 10 bintang.
Dzul Ahmad
Pengasas D'Aura
Alhamdulillah tak sangka dah ada order walaupun web baru siap. Yang bestnya tanpa kena close sale panjang-panjang. Tak perlu close sale melalui whatapp atau messeger. Web jualan yang Expert Creative Agency buat memang terbaikkkk.
Khairul Azlan
Pengasas MKA
Web jualan yang Expert Creative Agency buat tu cepat betul siapnya. Jujur cakap saya amat puas hati kerana kemas , bersih dan teratur. Paling saya suka susunan ayat yang mereka buat. Mereka tahu apa yang produk owner mahukan. Dalam masa yang sama menyentuh perasaan pembeli untuk membeli produk saya. Sampai saya sendiri baca pun rasa macam nak membeli.
Dato' Zul (Kechik)
Pengasas Zarraz
Dengan web yang dihasilkan oleh Expert Creative Agency saya lebih yakin untuk bawa bisnes pergi lebih jauh. Saya rasa cara yang lebih professional untuk memperkenalkan Personal Branding di alam maya.Copywriting dan design website yang dihasilkan sangat menarik dan tersusun serta mudah difahami. Hanya dengan melihat website, saya telah mendapat job penulisan kewangan dalam tempoh yang singkat. Malah prospek mudah faham apa jenis perniagaan saya hanya melalui website. Terima kasih.
Kay Bee
Agen Takaful
Susah nak jumpa orang yg pandai hasilkan website yg boleh convert pelawat kepada pelanggan. Daripada Traffic kepada Sales. Website yang dihasilkan Expert Creative Agency berjaya dapatkan saya 37% conversion. Saya rekomen service ni kepada sesiapa yang ingin tingkatkan conversion jualan.
Raja Kamil
Internet Marketer

Apa yang anda akan dapat daripada pakej web jualan kami?

Berapakah nilai pakej ini?

Jika anda sendiri nak belajar sampai boleh buat webiste yang cantik dan convert ia boleh menelan belanja ribuan ringgit dan masa yang lama.

Dan boleh jadi web tak siap-siap dan tak convert.

Jika upah orang yang tak mahir pula, mungkin anda terpaksa upah ramai orang sebab nak cari web yang convert.

Anda hanya perlu melabur

RM 2999

Sekali sahaja

Pelaburan ini anda boleh dapat balik dengan segera kerana web yang kami hasilkan pasti menghasilkan jualan untuk anda.

Jangan bimbang, kalau web yang kami buat tak convert, kami akan kembalikan wang anda mengikut terma dan syarat. 0 risiko

Pakej Web Jualan

RM 2999

  • 1 surat jualan yang convert
  • 1 design web jualan yang kemas
  • 1 web versi mobile
  • pemasangn e-commerce secara percuma
  • pemasangan payment gateway secara percuma
Nota : Kami hanya menyediakan servis membina web jualan sahaja. Domain dan hosting perlu disediakan oleh client sendiri.

Soal jawab biasa

1 web mengambil masa 14 hari untuk disiapkan sepenuhnya.

Tidak, kerja pembinaan web akan dibuat setelah bayaran dilakukan sepenuhnya.

Setelah tempahan dilakukan, kami akan hantarkan borang maklumat untuk diisi oleh pelanggan. 

 

Setelah borang diserahkan kami akan mulakan kerja penulisan surat jualan dan pembinaan web dalam masa 14 hari. 14 hari dikira sewaktu borang diterima daripada client.

 

Selepas web diserahkan client boleh buat pembetulan sebanyak 2 kali dalam masa 5 hari. Selepas itu tiada pembetulan dibenarkan.

 

Selepas selesai pembetulan ini web akan diserahkan kepada client sepenuhnya dan tanggungjawab menjaga web adalah ke atas client sendiri. Kami tidak bertanggungjawab lagi selepas web diserahkan. Kami hanya membina web.

Setelah web siap pembetulan boleh dilakukan sekali. Selepas itu web akan diserahkan sepenuhnya kepada pelanggan. Selepas diserahkan mana-mana perubahan akan dikenakan charge tertentu.

All Rights Reserved : Expert Creative Agency
Alamat : 11-1 Ampang Waterfront 2, Ampang Waterfront Ampang 98000
Tel: 0138377559 | Email: expertcreativeagency@gmail.com