Untuk anda yang mencari servis copywriting yang dijamin convert

Nikmati lebih banyak lead, trafik dan sales tanpa sakit kepala fikirkan copywriting lagi!

Servis copywriting yang boleh anda harapkan
DIJAMIN CONVERT

Buat apa upah copywriter kalau tak convert?

Ramai yang cari servis copywriter tapi lepas tu sendiri tak puas hati sebab copywriting tak convert.

Malah kena tukar dan cari copywriter lain dan hasil masih sama.

Kami tahu, anda upah copywriter sebab nak ayat jualan yang convert dan boleh bantu jualan anda.

Inilah yang kami tawarkan kepada anda.

JANGAN BUANG MASA LAGI

Adakah anda sedang mencari servis copywriting yang betul-betul memberikan jaminan conversion?

Dah puas dapatkan servis tapi hasil tak seperti yang diharapkan.
Nak belajar sendiri akan makan banyak masa dan kewangan. Itupun belum tentu berjaya hasilkan copywriting yang betul-betul berkesan.
Nak upah orang sebarang takut duit habis tapi hasil tidak ada.

TRY & EROR ADALAH MAHAL

Jimatkan duit anda untuk buat try & error.

Copywriting adalah bidang yang bukan boleh buat sebarangan. Ramai yang ingat asal tulis dah cukup.

Ada yang main copy & paste.

Tapi hasilnya tidak seperti yang diharapkan.

Nak dapatkan lead dan trafik berkualiti serta purchase bukanlah kerja mudah.

Perlu faham tentang pelanggan dan cara menyampaikan mesej iklan dengan berkesan.

Kalau tak faham, duit habis, tenaga banyak digunakan tapi hasilnya menghampakan.

Kini anda boleh dapatkan servis copywriting yang paling anda boleh harapkan

Expert Creative Agency menawarkan Servis Copywriting yang berbaloi untuk pelaburan anda. Kami menjamin copywriting yang kami akan memberikan pulangan kepada anda. Dengan kata lain, kami jamin copywriting kami adalah convert.

Pengalaman lebih 12 tahun

Copywriter kami berpengalaman luas dan telah membantu client menghasilkan lead, trafik dan sales yang memuaskan untuk bermacam-macam niche.

Antara client yang pernah dapatkan servis kami

Jaminan conversion

Inilah perkara yang menyebabkan anda patut mengambil servis kami. Kami akan hasilkan ayat jualan sama ada untuk dapatkan lead, trafik atau pun sales.

Conversion dikira mengikut apa objetif copywriting anda.

Sekiranya copywriting untuk dapatkan lead maka conversion dikira dalam bentuk lead.

Sekiranya copywriting untuk trafik maka conversion dikira dalam bentuk trafik atau landing page view.

Sekiranya copywriting untuk dapatkan sales maka dikira dalam bentuk conversion sales.

Berbaloi dengan perlaburan anda

Sekiranya ayat yang dihasilkan itu tidak convert, kami akan hasilkan lagi ayat baru untuk anda sampai jumpa ayat yang convert tanpa anda perlu buat apa-apa bayaran tambahan.

Ini adalah perlaburan yang menguntungkan untuk duit yang anda keluarkan.


Ini adalah sangat menjimat kalau nak dibandingkan usaha anda bertukar-tukar copywriter sebab nak cari yang convert.


Servis ini juga dapat selamatkan banyak duit daripada keluar untuk belajar dan buat try & error sampai jadi.

Bagaimana kami hasilkan copywriting yang pasti convert

Untuk memastikan copywriting yang dihasilkan convert, setiap copywriting yang dibuat akan melalui proses teliti seperti berikut :

1. Tempahan daripada client

Client melakukan tempahan melalui web.

2. Kajian pelanggan dan produk

Selepas tempahan kami akan memberikan borang kepada client untuk mendapatkan maklumat penting tentang pelanggan dan produk. Pada peringkat ini kami akan melakukan kajian pelanggan dan produk secara mendalam untuk mendapatkan poin-poin penting.

3. Draf pertama surat jualan

Selepas itu kami akan siapkan draf pertama copywriting. Draf pertama ini kami akan uji dengan memilih prospek-prospek yang sesuai untuk membacanya dan mendapat maklum balas daripada mereka.

4. Edit dan kemaskan

Setelah diuji, kami akan kemaskan semula copywriting berdasarkan feedback yang kami terima daripada prospek.

5. Penyerahan

Setelah diperkemas barulah copywriting yang dihasilkan diserahkan kepada pelanggan.

Proses ini mengambil masa 3 hingga 7 hari bergantung dengan jenis copywriting yang dihasilkan.

Bagaimana kami hasilkan copywriting yang pasti convert

Untuk memastikan copywriting yang dihasilkan convert, setiap copywriting yang dibuat akan melalui proses teliti seperti berikut :

1. Tempahan daripada client

Client melakukan tempahan melalui web.

2. Kajian pelanggan dan produk

Selepas tempahan kami akan memberikan borang kepada client untuk mendapatkan maklumat penting tentang pelanggan dan produk. Pada peringkat ini kami akan melakukan kajian pelanggan dan produk secara mendalam untuk mendapatkan poin-poin penting.

3. Draf pertama surat jualan

Selepas itu kami akan siapkan draf pertama copywriting. Draf pertama ini kami akan uji dengan memilih prospek-prospek yang sesuai untuk membacanya dan mendapat maklum balas daripada mereka.

4. Edit dan kemaskan

Setelah diuji, kami akan kemaskan semula copywriting berdasarkan feedback yang kami terima daripada prospek.

5. Penyerahan

Setelah diperkemas barulah copywriting yang dihasilkan diserahkan kepada pelanggan.

Proses ini mengambil masa 3 hingga 7 hari bergantung dengan jenis copywriting yang dihasilkan.

Apa kata client yang pernah guna servis ini

Tq Expert Creative Agency, copywriting yang anda buat tu memang menarik pembeli baca & membeli. Walaupun produk Mint Theraphy tu produk baru & kami hanya run ads terus ke web, bukan wasap. Permulaan kami run dgn bajet RM10 pun setiap hari ada pembelian 1-2 pembelian. Kami tambah bajet & sales terus meningkat. 1st batch kami order 1000 pcs, kemudian 2000 pcs & sekarang batch ni pun dah nk habis & tunggu order batch baru sampai.
Abdul Halim Hafez
Pengasas Clear Herb
Servis memang tiptop. Hasil memang terbaik. Memang berbaloi-baloi ambil servis copywriting dengan Expert Creative Agency. Mereka tahu apa yang penting bila nak buat jualan ni. Saya jimat banyak masa sebab mereka dah bereskan semuanya. Copywriting yang mereka siapkan untuk saya pun telah hasilkan jualan sebanyak RM634 dengan spent ad Ads RM66. Highly recommended. Saya bagi 10 bintang.
Dzul Ahmad
Pengasas D'Aura
Susah nak jumpa orang yg pandai hasilkan copywriting yang boleh convert pelawat kepada pelanggan. Daripada Traffic kepada Sales. Copywriting yang dihasilkan Expert Creative Agency berjaya dapatkan saya 37% conversion. Saya rekomen service ni kepada sesiapa yang ingin tingkatkan conversion jualan.
Raja Kamil
Internet Marketer

JENIS SERVIS COPYWRITING

Copywriting untuk trafik

Ayat iklan untuk mendapatkan trafik ke web anda.
RM500

Copywriting untuk lead

Ayat iklan untuk dapatkan lead sama ada wasep atau pun isi borang opt in.
RM500

Copywriting untuk sales

Ayat jualan untuk sales page.
RM1500

Elakkan kerugian dan mula jana keuntungan.

Kami juga ada menyediakan pakej “sales page” di mana kami buat copywriting bersekali dengan design web. Dapatkan info di sini.

Soalan lazim

1 ayat iklan. Tapi sekiranya ayat ini tidak convert kami akan gantikan dengan yang lain sampai jumpa ayat convert tanpa anda perlu buat bayaran tambahan.

Boleh untuk semua jenis niche, takaful, produk kesihatan, produk kecantikan, penapis air, ebook, dan macam-macam lagi.

Ya, kami akan pastikan ayat yang dihasilkan berkesan ikut objektif ayat.

Copyright 2021 © Expert Creative Agency